نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب مادون بحرانی مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]

ا

  • ارزیابی حسی فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
  • ارگانیک ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
  • اسانس درمنه خزری ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
  • اسانس روغنی کاکوتی مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
  • اسانس لیموترش ایرانی بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
  • استخراج با کمک امواج فراصوت استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
  • استخراج تانن استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
  • اسیدزدایی اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
  • اهمیک اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]

ب

  • بافت‌سنجی تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
  • باکتریوفاژ توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
  • بسته‌بندی مواد غذایی کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بسته‌بندی‌های فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
  • بهره وری پسماند استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]

پ

  • پسماندهای طبیعی کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بسته‌بندی‌های فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
  • پسماندهای کشاورزی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
  • پلی کاپرولاکتون توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
  • پلی وینیل الکل توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
  • پوست سیب‌زمینی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]

ت

  • ترکیبات زیست‌فعال کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بسته‌بندی‌های فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
  • تغییرات رنگی فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
  • تفاله هویج تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
  • تقطیر مولکولی مسیر کوتاه اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]

ج

  • جلبک اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]

چ

  • چای کمپوست ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]

خ

  • خشک کردن ترکیبی میکروویو- همرفتی مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
  • خشک‌کن بستر شناور بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
  • خشک‌کن پاششی شبیه‌سازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریق‌شده بر شاخص‌های فیزیکی محفظه خشک‌کن پاششی به‌روش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
  • خشک کن میکروویو مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
  • خشک کن همرفتی مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
  • خلاء فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]

د

  • دانه مرو ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]

ر

  • راندمان انرژی فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
  • ریزدرون پوشانی بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
  • رطوبت شبیه‌سازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریق‌شده بر شاخص‌های فیزیکی محفظه خشک‌کن پاششی به‌روش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
  • رهایش در بزاق بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
  • روش سطح پاسخ مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
  • روغن زیتون لامپانت اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
  • روغن کاملینا اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]

ژ

  • ژلاتین ماهی ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]

س

  • سس مایونز تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]

ش

  • شاخص رفتار جریان ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]
  • شبیه سازی اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
  • شیر شبیه‌سازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریق‌شده بر شاخص‌های فیزیکی محفظه خشک‌کن پاششی به‌روش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
  • شیره خرما فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]

ص

  • صمغ فارسی ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]

ض

  • ضریب قوام ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]

ع

  • عملکرد گیاه ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدان اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]
  • فیلم های ضدمیکروبی ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
  • فنل کل تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
  • فنول کل اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]

ک

  • کاربردهای صنعتی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از پوست سیب‌زمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
  • کربوکسی‌متیل سلولز ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
  • کود مایع ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
  • کودهای غیرشیمیایی ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]

گ

  • گرمایش اهمی فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
  • گوجه‌فرنگی ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]

م

  • مدل سازی ریاضی اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
  • منطق فازی مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]

ن

  • نان بیات مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
  • نانو الیاف توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
  • نانوامولسیون مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
  • نانوسلولز باکتریایی توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
  • نشانگرهای طبیعی کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بسته‌بندی‌های فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]

ه

  • هرشل بالکلی ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]