آ
-
آب مادون بحرانی
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
ا
-
ارزیابی حسی
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
-
ارگانیک
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
-
اسانس درمنه خزری
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
-
اسانس روغنی کاکوتی
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
-
اسانس لیموترش ایرانی
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
-
استخراج با کمک امواج فراصوت
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
-
استخراج تانن
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
-
اسیدزدایی
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
-
اهمیک
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]
ب
-
بافتسنجی
تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
-
باکتریوفاژ
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
-
بستهبندی مواد غذایی
کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بستهبندیهای فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
-
بهره وری پسماند
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
پ
-
پسماندهای طبیعی
کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بستهبندیهای فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
-
پسماندهای کشاورزی
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
-
پلی کاپرولاکتون
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
-
پلی وینیل الکل
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
-
پوست سیبزمینی
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
ت
-
ترکیبات زیستفعال
کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بستهبندیهای فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
-
تغییرات رنگی
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
-
تفاله هویج
تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
-
تقطیر مولکولی مسیر کوتاه
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
ج
-
جلبک
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]
چ
-
چای کمپوست
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
خ
-
خشک کردن ترکیبی میکروویو- همرفتی
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
-
خشککن بستر شناور
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
-
خشککن پاششی
شبیهسازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریقشده بر شاخصهای فیزیکی محفظه خشککن پاششی بهروش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
-
خشک کن میکروویو
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
-
خشک کن همرفتی
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
-
خلاء
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
د
-
دانه مرو
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]
ر
-
راندمان انرژی
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
-
ریزدرون پوشانی
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
-
رطوبت
شبیهسازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریقشده بر شاخصهای فیزیکی محفظه خشککن پاششی بهروش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
-
رهایش در بزاق
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 136-162]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
-
روغن زیتون لامپانت
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
-
روغن کاملینا
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
ژ
-
ژلاتین ماهی
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
س
-
سس مایونز
تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
ش
-
شاخص رفتار جریان
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]
-
شبیه سازی
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
-
شیر
شبیهسازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریقشده بر شاخصهای فیزیکی محفظه خشککن پاششی بهروش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 163-181]
-
شیره خرما
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
ص
-
صمغ فارسی
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
ض
-
ضریب قوام
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]
ع
-
عملکرد گیاه
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
ف
-
فعالیت آنتیاکسیدان
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]
-
فیلم های ضدمیکروبی
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
-
فنل کل
تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 237-249]
-
فنول کل
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 80-95]
ک
-
کاربردهای صنعتی
استخراج ترکیبات زیستفعال از پوست سیبزمینی با کمک امواج فراصوت: رویکردی پایدار برای بازیابی تانن [دوره 12، شماره 3، 1403-1404، صفحه 251-265]
-
کربوکسیمتیل سلولز
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 96-113]
-
کود مایع
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
-
کودهای غیرشیمیایی
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
گ
-
گرمایش اهمی
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 193-211]
-
گوجهفرنگی
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 182-192]
م
-
مدل سازی ریاضی
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 34-52]
-
منطق فازی
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
ن
-
نان بیات
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 17-33]
-
نانو الیاف
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
-
نانوامولسیون
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 114-135]
-
نانوسلولز باکتریایی
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 53-79]
-
نشانگرهای طبیعی
کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بستهبندیهای فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403-1404، صفحه 212-236]
ه
-
هرشل بالکلی
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403-1404، صفحه 1-16]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد