آ
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
-
آذرپژوه، الهام
بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 469-484]
-
آریایی، پیمان
ارزیابی حسی آبمیوه توتفرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 111-128]
-
آریایی، حدیث
ارزیابی حسی آبمیوه توتفرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 111-128]
-
آزادبخت، محسن
بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-45]
ا
-
احمدی، محمد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 309-324]
-
ایزدی، زهرا
پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجهفرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-308]
-
ایزدی، زهرا
بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 415-429]
-
ایزدی، زهرا
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
-
اسدی، سیدمحمود
توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 97-110]
-
اصغری، علی
بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-45]
-
افراء، نجمه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
-
افکاری سیاح، امیرحسین
پیشبینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
-
اکبری زاده، غلامرضا
توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 97-110]
-
الماسی، هادی
بررسی تاثیر بسته حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 63-82]
-
امامی فر، آریو
امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 139-156]
-
امانی، فاطمه
بررسی پیش فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 221-234]
-
امید جیوان، آذین
بهینهسازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 273-294]
-
انصافی، علی اصغر
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
ب
-
بی آبی، حدیث
طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
-
بنیادیان، مجتبی
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
-
بنی اسدی، حسین
بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 157-172]
-
بهرامیان، سمیرا
امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 139-156]
پ
-
پیراوی ونک، زهرا
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 83-95]
ت
-
تحویلیان، رضا
تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 129-138]
-
تقی زاده، مسعود
بهینهسازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 273-294]
-
تقی نژاد، ابراهیم
پیشبینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
-
توکلی، جواد
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمکها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 235-252]
-
توکلی، روژین
امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 139-156]
-
توکلی پور، حمید
افزودن عصارهی درونپوشانیشده برگ گیاه کولهخاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 365-382]
ج
-
جعفرزاده، مینو
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
جوانمرد داخلی، مجید
اثر فناوری مادونقرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 349-363]
ح
-
حسینی، سید فخرالدین
ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
-
حسینی، سیده خدیجه
تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کفپوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگیهای آن [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 253-272]
-
حسین زاده، قادر
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمکها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 235-252]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
خ
-
خدابخش اقدم، شهلا
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمکها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 235-252]
-
خمیری، مرتضی
فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 173-197]
-
خمیری، مرتضی
بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 443-456]
د
-
دردمه، نازیلا
بررسی تاثیر بسته حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 63-82]
ر
-
رخبین، آرش
بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 29-45]
-
رستمی، سجاد
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
-
رضایی اوغازی، مسعود
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
رضادوست، امیر مسعود
بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 157-172]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمکها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 235-252]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 443-456]
-
رفتنی امیری، زینب
تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کفپوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگیهای آن [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 253-272]
-
روزبه نصیرایی، لیلا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 309-324]
-
روزبه نصیرایی، لیلا
افزودن عصارهی درونپوشانیشده برگ گیاه کولهخاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 365-382]
ز
-
زارع، داود
ارزیابی حسی آبمیوه توتفرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 111-128]
-
زمردی، شهین
بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 469-484]
-
زندی، محسن
بررسی تاثیر بسته حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 63-82]
س
-
سخاوتی زاده، سید سعید
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
-
سعیدی، مریم
بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 157-172]
ش
-
شابازاده، ایمان
ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
-
شرایعی، پروین
بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 469-484]
-
شریفی، اکرم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 309-324]
-
شلماشی، انور
بررسی پیش فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 221-234]
-
شهیدی، بهار
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 309-324]
-
شهرام پور، دینا
فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 173-197]
-
شهرام پور، دینا
بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 443-456]
-
شوندی، مهدی
اثر فناوری مادونقرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 349-363]
ص
-
صداقت بروجنی، لیلا
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 83-95]
ع
-
عابدی، محسن
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
عین افشار، سودابه
بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 469-484]
ف
-
فاضلی بورستان، نصراله
پیشبینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 1-11]
ق
-
قادری، جابر
ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
-
قاسمی پیربلوطی، عبداله
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 83-95]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجهفرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-308]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 415-429]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
-
قربانی، محمد
بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 337-348]
-
قوامی، مهرداد
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 83-95]
ک
-
کاشانی نژاد، مرتضی
بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
-
کرمی، حامد
تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 129-138]
-
کرمی، مصطفی
امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 139-156]
-
کشیری، محبوبه
بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 443-456]
-
کلباسی اشتری، احمد
افزودن عصارهی درونپوشانیشده برگ گیاه کولهخاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 365-382]
-
کیوانی، فریده
بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 415-429]
گ
-
گودرزی نژاد، ریحانه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
-
گومز گیلن، ماریا کارمن
ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
ل
-
لرستانی، علی نجات
تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 129-138]
-
لطفی، علی
پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجهفرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-308]
-
لطفی، مرضیه
بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 157-172]
م
-
مجربی، سید دانیال
بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 337-348]
-
محمدی، عادله
بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 337-348]
-
محمدرزداری، آیت
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 457-468]
-
محمودی، لاله
افزودن عصارهی درونپوشانیشده برگ گیاه کولهخاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 365-382]
-
میردامادی، سعید
ارزیابی حسی آبمیوه توتفرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 111-128]
-
میرزایی، نجمه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
-
مسعودی، حسن
توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 97-110]
-
مصلایی، آبرادات
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 431-442]
-
مظاهری اسدی، مهناز
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 431-442]
ن
-
نادری بلداجی، مجتبی
بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 415-429]
-
نیازمند، راضیه
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دیاکسید کربن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 199-219]
-
نیاکوثری، مهرداد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 309-324]
-
نقی زاده رئیسی، شهرام
ارزیابی حسی آبمیوه توتفرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 111-128]
ه
-
همتی، فاطمه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 399-414]
ی
-
یاورمنش، مسعود
بهینهسازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 273-294]
-
یگانه زاد، سمیرا
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دیاکسید کربن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 199-219]
-
یوسفی، علیرضا
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمکها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 235-252]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد