موضوعات = رئولوژی مواد غذایی
استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1403

10.22104/ift.2024.6772.2168

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مرداد 1403

10.22104/ift.2024.6941.2175

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم

دوره 11، شماره 1، آبان 1402، صفحه 1-10

10.22104/ift.2023.6500.2154

فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز

تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم


بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 235-252

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ جواد توکلی؛ قادر حسین زاده

بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها


بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 417-431

10.22104/jift.2020.3827.1906

مهدی شفیع؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین آق خانی؛ مهدی ترکیان

بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی


بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 11-22

10.22104/jift.2016.282

علیرضا یوسفی؛ فاطمه شاهی؛ حسین شیخ لویی


بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 57-65

10.22104/jift.2014.72

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 49-58

10.22104/jift.2013.28

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی