کلیدواژه‌ها = نشاسته
تعداد مقالات: 5
1. بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 77-89

مرضیه پناهی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


3. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 17-32

نیلوفر پورنصیر؛ سید جمال الدین پیغمبردوست؛ سید هادی پیغمبردوست


4. تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 67-80

محمدرضا عبدالهی مقدم؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ یوسف جهانی؛ ناصر صداقت


5. تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 87-101

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان