کلیدواژه‌ها = خواص فیزیکی
تعداد مقالات: 6
2. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 305-321

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن


3. ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 485-497

مینا سالارنیا؛ علی گنجلو؛ زهرا امام جمعه؛ ماندانا بی مکر


4. بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 65-75

آیت محمد رزداری؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی؛ مرضیه سیحون


6. عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی)

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 43-51

محسن محجوب؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن