کلیدواژه‌ها = کیفیت
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1402

10.22104/ift.2024.6580.2162

راشین شهسوار؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو


شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 383-405

10.22104/ift.2022.5628.2101

فاطمه شریفی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ محسن قاسمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی

شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی


تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 557-566

10.22104/jift.2017.2151.1494

زیبنده اخلاقان؛ عارف اولادغفاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست

تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری