کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعیین خصوصیات شکلات سفید فراسودمند غنی شده با پوست انبه و تاگاتوز: تحقیق کاربردی

دوره 11، شماره 3، اردیبهشت 1403، صفحه 276-294

10.22104/ift.2024.6982.2179

سمیه رحیمی؛ محدثه میکانی؛ مجتبی روستایی

تعیین خصوصیات شکلات سفید فراسودمند غنی شده با پوست انبه و تاگاتوز: تحقیق کاربردی


ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی

دوره 10، شماره 3، اردیبهشت 1402، صفحه 249-265

10.22104/ift.2023.6091.2135

سید جابر پورشعیب؛ محمد امین شامخی؛ ابراهیم رجب‌زاده قطرمی

ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 309-324

10.22104/jift.2021.4417.2008

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک