نویسنده = محمد هادی خوش تقاضا
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 15-33

10.22104/ift.2022.5637.2102

ادریس رحمتی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ محمدتقی عبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی

بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز


تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 47-61

10.22104/jift.2021.5049.2054

احسان فرتاش نعیمی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ سلیمان عباسی

تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای