کلیدواژه‌ها = غنی‌سازی
تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن

دوره 11، شماره 4، مرداد 1403، صفحه 394-407

10.22104/ift.2025.7370.2196

مرضیه جمال اصل؛ عباس جلیل زاده؛ حسین شیردل

تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

10.22104/jift.2016.289

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر