• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • شرایط و ضوابط ارسال مقاله
    • راهنمای نویسندگان
    • فرم های ضروری نشریه
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • اطلاعات آماری نشریه
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = مریم تشکری
تعداد مقالات: 2
ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک

دوره 12، شماره 1، آبان 1403، صفحه 1-16

10.22104/ift.2024.6941.2175

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.13 M

استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو

دوره 11، شماره 3، اردیبهشت 1403، صفحه 212-225

10.22104/ift.2024.6772.2168

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.1 M

فناوری‌های جدید در صنعت غذا
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 12 (1403-1404)
دوره 11 (1402-1403)
دوره 10 (1401-1402)
دوره 9 (1400-1401)
دوره 8 (1399-1400)
دوره 7 (1398-99)
دوره 6 (1397-98)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • دریافت رتبه ارزیابی "الف" در سال 1401 از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1402-05-31
  • تعیین شاخص آی اس سی در پایگاه استنادی ISC 1403-08-28
  • بکارگیری نرم افزار "همانندجو" در فرآیند داوری 1396-06-22
  • اختصاص شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی (DOI) 1396-04-27
  • نمایه شدن فصلنامه فناوری های نوین غذایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) 1395-03-11

 Innovative Food Technologies is licensed under a

Innovative Food Technologies (IFT) is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب