نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]

ا

  • استخراج استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
  • اکستروژن ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]
  • امواج فراصوت بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 76-97]
  • انجیر (Ficus carica)" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]

ب

  • بادام زمینی استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]

پ

  • پروفایل اسیدهای چرب آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]

ت

  • تری گلیسرول آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
  • توئین بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 76-97]

ج

  • جذب ماده جامد" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]

خ

  • خشک‌کردن اسمزی" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]
  • خشک کردن مادون قرمز ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]

د

  • دمولسیفایر استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]

ر

  • ریزدرون‌پوشانی ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]
  • رنگبری ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]
  • روش سطح پاسخ ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
  • روش سطح پاسخ" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]
  • روغن استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
  • روغن سیاه دانه بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 76-97]

س

  • سورفاکتانت بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 76-97]

ش

  • شاخص رفتار جریان تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
  • شبکه‌های عصبی مصنوعی" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]
  • شربت خرما ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]
  • شفاف‌سازی ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]

ض

  • ضریب خاموشی آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
  • ضریب قوام تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]

ف

  • فیتواسترول‌ها آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
  • فراپالایش ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]
  • فراصوت تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]

ک

  • کاهش رطوبت" پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 61-75]
  • کدو سبز ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]

م

  • ماکروویو استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
  • محتوای پتاسیم ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
  • محتوای فنولی کل ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
  • میدان الکتریکی ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]
  • مدل‌های رئولوژیکی تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
  • مشخصات رنگ ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
  • مکانیسم رسوب‌گذاری ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 98-113]

ن

  • نانوامولسیون بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402-1403، صفحه 76-97]