نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی، امید مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 114-135]
  • استاد رحیمی، علیرضا توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
  • ایکانی، محمدحسن اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]
  • اله یاری، مریم ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]
  • امیری چایجان، رضا فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]

ب

  • بازرگانی گیلانی، بهناز کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بسته‌بندی‌های فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 212-236]
  • برزگر، ابوالفضل توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
  • بصیری، علیرضا بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
  • بیگزاده، رضا مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 114-135]

ت

  • تشکری، مریم ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
  • تفقدی نیا، بهرام ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 182-192]

ث

  • ثمری، کیمیا ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

ج

  • جوانمرد داخلی، مجید بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]

ح

  • حیرانی، سمانه مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]
  • حسینی، سید فخرالدین ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]

خ

  • خندان، ناهید اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]

د

  • درویشی، حسین فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]

ر

  • رحیمی، سمیه بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
  • رضایی مکرم، رضا توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]

س

  • سیف الهی، فریبرز اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]

ش

  • شریفی، اکرم اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]
  • شریف پور لاطانی، اعظم بهینه سازی ریزدرون‌پوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشک‌کن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]

ص

  • صالحی، فخرالدین ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
  • صفوی، ملاحت توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
  • صوتی خیابانی، محمود توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]

ط

  • طاهرخانی، عاطفه اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]

غ

  • غفوری، حسن شبیه‌سازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریق‌شده بر شاخص‌های فیزیکی محفظه خشک‌کن پاششی به‌روش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 163-181]

ک

  • کارمن گومز گیلن، ماریا ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]
  • کریمیان، حمید شبیه‌سازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریق‌شده بر شاخص‌های فیزیکی محفظه خشک‌کن پاششی به‌روش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 163-181]
  • کوبا، محمد اثر روش‌های استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیست‌فعال جلبک قهوه‌ای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]

م

  • محمدی، پدرام فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگی‌های کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]
  • موقرنژاد، کامیار مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]

ن

  • نانواکناری، سارا مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]