ا
-
احمدی، امید
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 114-135]
-
استاد رحیمی، علیرضا
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
-
ایکانی، محمدحسن
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]
-
اله یاری، مریم
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]
-
امیری چایجان، رضا
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]
ب
-
بازرگانی گیلانی، بهناز
کاربرد پسماندهای طبیعی در تولید بستهبندیهای فعال برای نگهداری مواد غذایی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 212-236]
-
برزگر، ابوالفضل
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
-
بصیری، علیرضا
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
-
بیگزاده، رضا
مقایسه مدلسازی با روش منطق فازی و طرح مخلوط در پیش بینی فرمولاسیون تولید نانوامولسیون اسانس روغنی کاکوتی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 114-135]
ت
-
تشکری، مریم
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
-
تفقدی نیا، بهرام
ارزیابی اثر چای کمپوست بر عملکرد گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 182-192]
ث
-
ثمری، کیمیا
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
ج
-
جوانمرد داخلی، مجید
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
ح
-
حیرانی، سمانه
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]
-
حسینی، سید فخرالدین
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]
خ
-
خندان، ناهید
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]
د
-
درویشی، حسین
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]
ر
-
رحیمی، سمیه
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
-
رضایی مکرم، رضا
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
س
-
سیف الهی، فریبرز
اسیدزدایی از روغن های گیاهی با استفاده از تقطیر مولکولی مسیر کوتاه: مدل سازی و شبیه سازی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 34-52]
ش
-
شریفی، اکرم
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]
-
شریف پور لاطانی، اعظم
بهینه سازی ریزدرونپوشانی اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) به روش خشککن بستر شناور [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 136-162]
ص
-
صالحی، فخرالدین
ویژگیهای رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظتهای مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
-
صفوی، ملاحت
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
-
صوتی خیابانی، محمود
توسعه ویژگی های نانو ببوکامپوزیت هوشمند PVA/NC/PCL با استفاده از فاژ E.coli : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت ضد میکروبی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 53-79]
ط
-
طاهرخانی، عاطفه
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]
غ
-
غفوری، حسن
شبیهسازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریقشده بر شاخصهای فیزیکی محفظه خشککن پاششی بهروش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 163-181]
ک
-
کارمن گومز گیلن، ماریا
ارزیابی اثرات اسانس درمنه خزری (Artemisia annua L) بر خواص فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 96-113]
-
کریمیان، حمید
شبیهسازی اثر پارامترهای عملکردی شیر تزریقشده بر شاخصهای فیزیکی محفظه خشککن پاششی بهروش CFD [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 163-181]
-
کوبا، محمد
اثر روشهای استخراج اهمیک، کربن دی اکسید با فشار بالا (HPCD) و ماسراسیون بر ترکیبات زیستفعال جلبک قهوهای ایرانی (Nizimuddinia zanardini) [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 80-95]
م
-
محمدی، پدرام
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تأثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی [دوره 12، شماره 2، 1403، صفحه 193-214]
-
موقرنژاد، کامیار
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]
ن
-
نانواکناری، سارا
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف [دوره 12، شماره 1، 1403، صفحه 17-33]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد