آ
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ا
-
اعرابی، اعظم
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
-
اینانلودوقوز، معین
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
پ
-
پیراوی ونک، زهرا
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ج
-
جعفری، فاطمه
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
-
جوکار، اکبر
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
خ
-
خرمی، مهسا
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
د
-
دهقانی، محمد
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
ر
-
رحیمی، سمیه
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
ز
-
زارع، ماشااله
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
س
-
سخاوتی زاده، سید سعید
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]
-
سلطانی، مصطفی
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
ش
-
شلماشی، انور
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 25-33]
ص
-
صادقی، ابراهیم
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
-
صالحی، فخرالدین
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
ع
-
عابدین زاده، سولماز
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ق
-
قراچورلو، مریم
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ک
-
کلباسی اشتری، احمد
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
م
-
متقیان، پرنیان
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
-
میرسعید قاضی، حسین
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
-
مفتون آزاد، ندا
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
-
موقرنژاد، کامیار
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
ن
-
نصر اصفهانی، مجتبی
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
ی
-
یعقوب پور، تینا
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد