موضوعات = مهندسی صنایع غذایی
تعداد مقالات: 85
1. طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 اردیبهشت 1401

رحیم آزادنیا؛ کامران خیرعلی پور؛ مصطفی جعفریان


2. بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس

دوره 9، شماره 3، اردیبهشت 1401، صفحه 209-221

علی روشنیان فرد؛ محمد طهماسبی؛ علی خرمی فر

بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس


3. استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم

دوره 9، شماره 3، اردیبهشت 1401، صفحه 255-268

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ رضا ثقفی؛ سید محمد علی رضوی

استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم


4. مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 1-12

نلما آقازاده؛ محسن اسمعیلی؛ مصطفی تحسین یلماز

مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق


6. پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 1-11

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد

پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر


8. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 29-45

آرش رخبین؛ محسن آزادبخت؛ علی اصغری

بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز


11. بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 535-550

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی؛ احمد مستعان

بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما


13. بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 327-346

وحید نیساری؛ رضا طباطبائی کلور؛ علی متولی

بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به


14. تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 347-363

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری

تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی


15. ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 365-378

محمد جواد محمودی؛ محسن آزادبخت؛ علی اصغری؛ بهروز دستار

ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ


16. کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 403-415

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه


17. بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته

دوره 7، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 189-200

محسن آزادبخت؛ حمید راینی مقبلی؛ محمد واحدی ترشیزی

بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته


18. مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 7، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 201-210

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد

مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی


20. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 1-15

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج


21. مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 17-29

ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ رمضان هادی پور رکنی

مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی


22. رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 31-40

اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ


23. پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS)

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 85-95

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد؛ مهدی صفی

پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS)


24. اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 97-113

مرتضی محمدزاده مقدم؛ مسعود تقی زاده؛ حسن صدرنیا؛ حمیدرضا پوررضا

اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران