کلیدواژه‌ها = %DA%A9%DB%8C%DA%A9 %D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

10.22104/jift.2016.289

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر