• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • شرایط و ضوابط ارسال مقاله
    • راهنمای نویسندگان
    • فرم های ضروری نشریه
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • اطلاعات آماری نشریه
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = طیف سنجی
تعداد مقالات: 1
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس

دوره 11، شماره 2، بهمن 1402، صفحه 172-181

10.22104/ift.2024.6823.2170

بهاره عبدلی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ حمیدرضا قمی مرزدشتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.35 M

فناوری‌های جدید در صنعت غذا
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 12 (1403-1404)
دوره 11 (1402-1403)
دوره 10 (1401-1402)
دوره 9 (1400-1401)
دوره 8 (1399-1400)
دوره 7 (1398-99)
دوره 6 (1397-98)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • دریافت رتبه ارزیابی "الف" در سال 1403 از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1404-03-10
  • تعیین شاخص آی اس سی در پایگاه استنادی ISC 1403-08-28
  • بکارگیری نرم افزار "همانندجو" در فرآیند داوری 1396-06-22
  • اختصاص شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی (DOI) 1396-04-27
  • نمایه شدن فصلنامه فناوری های نوین غذایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) 1395-03-11

 Innovative Food Technologies is licensed under a

Innovative Food Technologies (IFT) is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب