کلیدواژه‌ها = محتوای فنلی
تاثیر تیمارهای فراصوت و مادون قرمز بر جمعیت میکروبی، خواص فیزیکوشیمیایی و فنل کل پودر گندم جوانه زده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1403

10.22104/ift.2024.6712.2166

محمدرضا پژوهی الموتی؛ سمیرا امین اخلاص؛ فخرالدین صالحی


تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 17-25

10.22104/jift.2014.68

مریم توکلی دخرآبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی