Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
شرایط و ضوابط ارسال مقاله
راهنمای نویسندگان
فرم های ضروری نشریه
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
اطلاعات آماری نشریه
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
فراپالوده
تعداد مقالات:
1
بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه
45-55
10.22104/jift.2017.461
مصطفی کرمی؛ شراره صالح
مشاهده مقاله
اصل مقاله
905.9 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 11 (1402-1403)
دوره 10 (1401-1402)
دوره 9 (1400-1401)
دوره 8 (1399-1400)
دوره 7 (1398-99)
دوره 6 (1397-98)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)