کلیدواژه‌ها = پروتئین آب پنیر
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مرداد 1402

10.22104/ift.2023.6374.2145

ابراهیم تقی زاده؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ حامد حسن زاده


بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 4، شهریور 1395، صفحه 47-56

10.22104/jift.2016.322

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد نصرالله زاده