نویسنده = مصطفی مظاهری طهرانی
تعداد مقالات: 2
1. اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم

دوره 9، شماره 1، پاییز 1400، صفحه 63-79

زینب ایزدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فخری شهیدی

اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم


2. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 187-200

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو