نویسنده = %D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85 %D9%86%D9%82%DB%8C %D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%DB%8C
ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 111-128

10.22104/jift.2020.4361.2000

حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ داود زارع؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی