نویسنده = مهدی کاشانی نژاد
تعداد مقالات: 8
1. طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 611-625

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


2. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 1-15

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج


3. بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 121-136

افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ


4. تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 107-118

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


5. بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 45-57

محمدمهدی سیدآبادی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی؛ افسانه طاهری؛ مهدی کاشانی نژاد


6. بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 1-11

آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


7. تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 23-32

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


8. مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 13-20

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد