نویسنده = سید مهدی اجاق
تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 57-69

10.22104/jift.2019.3198.1768

لحاک برزگر؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ مجتبی رئیسی؛ عباسعلی مطلبی

تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 149-159

10.22104/jift.2018.2906.1701

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ محسن کاظمی

اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)


اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان

دوره 5، شماره 1، آذر 1396، صفحه 13-23

10.22104/jift.2017.500

سید مهدی اجاق؛ افشین عادلی؛ مهدی عبدالهی؛ محسن کاظمی؛ مریم حبیبی


تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن

دوره 4، شماره 3، اردیبهشت 1396، صفحه 151-161

10.22104/jift.2017.417

سید مهدی اجاق؛ فاطمه شریعتمداری؛ افشین عادلی؛ معظمه کردجزی؛ مهدی عبداللهی