نویسنده = سید محمد علی رضوی
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم

دوره 9، شماره 3، اردیبهشت 1401، صفحه 255-268

10.22104/ift.2022.5419.2086

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ رضا ثقفی؛ سید محمد علی رضوی

استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم


بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 443-456

10.22104/jift.2020.3811.1902

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ سید محمد علی رضوی

بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه


بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 235-252

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ جواد توکلی؛ قادر حسین زاده

بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها


ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 187-200

10.22104/jift.2018.3036.1734

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو


بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 121-136

10.22104/jift.2017.2280.1534

افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ