نویسنده = لیلا روزبه نصیرایی
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 309-324

10.22104/jift.2021.4417.2008

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک


افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 365-382

10.22104/jift.2021.4595.2020

لاله محمودی؛ حمید توکلی پور؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ احمد کلباسی اشتری

افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی