کلیدواژه‌ها = %D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AA %DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C %D9%86%D8%A7%D9%86 %D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C
بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 379-397

10.22104/jift.2019.3294.1789

عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده

بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)