نویسنده = محمد حسین آق خانی
بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 417-431

10.22104/jift.2020.3827.1906

مهدی شفیع؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین آق خانی؛ مهدی ترکیان

بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی


تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 399-408

10.22104/jift.2018.2543.1596

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ