نویسنده = %25D8%25B9%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B3 %25D8%25B9%25D8%25A7%25D8%25A8%25D8%25AF%25D9%2581%25D8%25B1
بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 379-397

10.22104/jift.2019.3294.1789

عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده

بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)