ا
-
ارزیابی حسی
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
-
استخراج پروتئین
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
-
استخراج روغن
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
-
اسید های آمینه
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
-
اسیدهای چرب
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
-
اکسیداسیون
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]
-
ایمنی مواد غذایی
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
پ
-
پیشپردازش دادهها
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
ت
-
تحلیل طیفی
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
-
تقلبات
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
چ
-
چگالی
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
ر
-
ریزجلبک
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]
ز
-
زمان نگهداری
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]
س
-
سبوس برنج
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
-
سختی
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
ش
-
شاخص زردی
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
-
شیمی سنجی
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
م
-
مدلسازی سینتیکی
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]
و
-
ویسکوزیته
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
ه
-
هیدرولیزات های پروتئینی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد