نمایه کلیدواژه ها

ا

  • ارزیابی حسی تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
  • استخراج پروتئین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
  • استخراج روغن ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
  • اسید های آمینه ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
  • اسیدهای چرب ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
  • اکسیداسیون مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]
  • ایمنی مواد غذایی تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]

پ

  • پیش‌پردازش داده‌ها تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]

ت

  • تحلیل طیفی تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]
  • تقلبات تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]

چ

  • چگالی تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]

ر

  • ریزجلبک مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]

ز

  • زمان نگهداری مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]

س

  • سبوس برنج ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]
  • سختی تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]

ش

  • شاخص زردی تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]
  • شیمی سنجی تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 1-12]

م

  • مدلسازی سینتیکی مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 23-35]

و

  • ویسکوزیته تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 13-22]

ه

  • هیدرولیزات‌ های پروتئینی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404-1405، صفحه 37-60]