ب
-
باباخانی، آریا
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]
پ
-
پورفرزاد، امیر
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]
-
پورقاسمیان، پرنیان
مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]
ت
-
ترابی زاده، هما
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 37-60]
خ
-
خدابخشیان کارگر، رسول
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
ص
-
صالحی، فخرالدین
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 13-22]
ع
-
عباسی، شیوا
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئینهای سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 37-60]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
م
-
مسعودی، محمد
تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیفسنجی: تأثیر پیشپردازش دادهها بر مدلهای پیشبینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
و
-
وجدانی وحید، سپیده
تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی پنکیکهای کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 13-22]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد