نمایه نویسندگان

ب

  • باباخانی، آریا مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]

پ

  • پورفرزاد، امیر مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]
  • پورقاسمیان، پرنیان مدلسازی سینتیکی تغییرات فیزیکوشیمیایی پروتئین بار غنی شده با اسپیرولینا و فیکوسیانین طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 23-35]

ت

  • ترابی زاده، هما ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 37-60]

خ

  • خدابخشیان کارگر، رسول تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

ص

  • صالحی، فخرالدین تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 13-22]

ع

  • عباسی، شیوا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری روغن و پروتئین‌های سبوس برنج [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 37-60]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

م

  • مسعودی، محمد تجزیه و تحلیل تقلبات در ادویه دارچین با استفاده از طیف‌سنجی: تأثیر پیش‌پردازش داده‌ها بر مدل‌های پیش‌بینی چندمتغیره [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

و

  • وجدانی وحید، سپیده تأثیر غلظت صمغ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی پنکیک‌های کینوا [دوره 13، شماره 1، 1404، صفحه 13-22]