موضوعات = استخراج اجزاء غذایی
تعداد مقالات: 18
1. استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز

دوره 9، شماره 1، پاییز 1400، صفحه 27-46

حسین بهروزه؛ مریم نیکزاد؛ علی اصغر قریشی؛ نازیلا کاکوئی

استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز


2. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 309-324

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک


3. بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 337-348

محمد قربانی؛ عادله محمدی؛ سید دانیال مجربی

بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور


4. افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 365-382

لاله محمودی؛ حمید توکلی پور؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ احمد کلباسی اشتری

افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی


7. بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا

دوره 7، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 567-580

ریحانه سروریان؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ مهرنوش تدینی؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد حجتی

بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا


10. تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 293-304

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ راضیه نیازمند

تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم


12. بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 1-12

فوزیه صحنه؛ مائده السادات محمدی؛ قاسم نجف پور درزی؛ علی اکبر مقدم نیا


13. تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 67-76

حامد صابریان؛ فرشته حسینی؛ شادی بلوریان


14. استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 93-107

انور شلماشی؛ فرشته گل محمد؛ زین العابدین بشیری صدر


16. ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 119-132

احسان آزادبخت؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری


18. تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 57-63

طیبه حدادی؛ محمد علی نجفی