نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 43-54]
  • آبدانان مهدی زاده، سامان طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
  • آزادبخت، احسان ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 119-132]
  • آقائی، زهرا بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
  • آل حسینی، علی بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]

ا

  • اجاق، سید مهدی تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
  • اجاق، سید مهدی بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
  • احمدیان، زهرا ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]
  • احمدیان کوچکسرایی، زهرا استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 121-135]
  • استادزاده، سیده حسنا اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-16]
  • اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
  • اعلمی، مهران تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
  • اقتصاد، محمد نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
  • اکبری، مهدیه تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
  • اکبرزاده، نسترن ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 143-157]
  • امیری، عماد ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • اولیایی، سیّد امیر اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]

ب

  • باقری، ملیحه بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 57-66]
  • باقری، هادی ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • بحرینی، ذاکر تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 115-129]
  • بخش آبادی، حمید تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • بشیری صدر، زین العابدین تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 59-77]
  • بشیری صدر، زین العابدین استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
  • بصیری، علیرضا اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
  • بیگ بابایی، عادل تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • بلوریان، شادی تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-76]
  • بی مکر، ماندانا مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
  • بنیادیان، مجتبی کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]

پ

  • پیغمبردوست، سید جمال الدین بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]
  • پیغمبردوست، سید هادی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]
  • پورعاشوری، پرستو بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
  • پورفرزاد، امیر ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]
  • پورنصیر، نیلوفر بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]

ت

  • ترابی زاده، هما تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]

ث

  • ثنایی فر، علیرضا نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]

ج

  • جعری، سید مهدی تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • جعفری، عبدالعباس نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
  • جهانی، یوسف تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
  • جوانمرد داخلی، مجید اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
  • جوانمرد داخلی، مجید استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]

ح

  • حاجی محمدی، مهدی بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 57-66]
  • حجازی، محمد امین استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
  • حسینی، فرشته تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-76]
  • حسینی قابوس، سید حسین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 133-150]

خ

  • خالصی، هدی بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
  • خجسته پور، مهدی مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
  • خلیلیان، حامد آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
  • خمیری، مرتضی ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 119-132]

ر

  • رحمانیان، رضا تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]
  • رستمی، سجاد آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
  • رشنوادی، طاهره ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 151-160]
  • رضوی، سیدمحمدعلی تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]

ز

  • زرین قلمی، سهیلا مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
  • زنوزی، علی استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]

س

  • سیدآبادی، اسماعیل مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
  • سیدآبادی، محمدمهدی بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
  • سیدالنگی، سیده زهرا اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-16]
  • سرابی جماب، محبوبه بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
  • سرابندی، خشایار تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
  • سرابندی، خشایار اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]

ش

  • شریعتمداری، فاطمه تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
  • شریفیان، زهرا ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشک‌شده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 133-150]
  • شعبانپور، بهاره بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
  • شلماشی، انور استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
  • شمس آبادی، حسینعلی ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • شهیدی، فخری ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 143-157]

ص

  • صابریان، حامد تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-76]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
  • صادقی ماهونک، علیرضا اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
  • صالح، شراره بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 45-55]
  • صحنه، فوزیه بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • صداقت، ناصر تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
  • صفوی، ملیحه اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]

ط

  • طاهری، افسانه بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
  • طباطبایی، فریده بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]

ع

  • عادلی، افشین تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
  • عالی، معصومه استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
  • عباسپور فرد، محمد حسین مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
  • عباس زاده، فاطمه تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
  • عبداللهی، مهدی تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
  • عبدالهی مقدم، محمدرضا تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
  • عطا صالحی، اسماعیل اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]
  • عمادزاده، بهاره بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
  • عمادزاده، بهاره بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]

غ

  • غیبی، سیامک ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]

ق

  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
  • قبادی دانا، مریم ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده‌مانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 151-160]
  • قدرتی، علی بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 93-102]
  • قدس ولی، علیرضا تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • قرآنی، بهروز بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
  • قرآنی، بهروز استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
  • قرآنی، بهروز بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
  • قربانی، محمد تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
  • قربانی، محمدرضا طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
  • قطره سامانی، نوشین کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
  • قنبرزاده، بابک بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 141-149]
  • قنبرزاده، بابک اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
  • کاشانی نژاد، مهدی تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
  • کاظمی، محسن بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
  • کدخدایی، رسول بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
  • کدخدایی، رسول بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
  • کدخدایی، رسول استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
  • کدخدایی، رسول بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
  • کردجزی، معظمه تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
  • کرمی، مصطفی بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 45-55]
  • کشیری، محبوبه ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 119-132]
  • کلانتری، داود بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 93-102]
  • کمالی شهری، ملیکا اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]

گ

  • گل محمد، فرشته استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
  • گلمکانی، محمدتقی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
  • گنجلو، علی مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]

م

  • متولی، علی بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 39-51]
  • محبی، محبت بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
  • محمدی، جواد اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
  • محمدی، مائده السادات بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • محمودی نجفی، سید حیدر تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 59-77]
  • مرتضوی، سید علی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
  • میردامادی، سعید اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
  • میرزایی، حبیب الله تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • مقدم نیا، علی اکبر بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • مقصودلو، یحیی ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 119-132]
  • میکانی، محدثه تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل‌دارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]
  • میلانی، الناز ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 143-157]
  • مهربان، حسین کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
  • مهرگان نیکو، علیرضا استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
  • مؤیدی، علی اکبر اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]

ن

  • نایبندی آتشی، سحر بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
  • نادری بلداجی، مجتبی آزمون در حال جریان یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
  • نادری بلداجی، مجتبی کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
  • نیازمند، راضیه استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 121-135]
  • ناطقی، لیلا بررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 123-141]
  • نجفی، محمد علی اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]
  • نجف پور درزی، قاسم بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • نصیری، سید مهدی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
  • نعمتی نیا، الهام سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 43-54]
  • نعمتی نیا، الهام طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
  • نوروزی، عارف مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]

و

  • وانگ‌ساسولاک، ساواکن بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی‌های فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
  • وریدی، محمدجواد بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک ‏کردن با هوای‏ داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
  • وریدی، محمد جواد ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 143-157]

ه

  • هاشمی زاده، صحرا بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 141-149]
  • هدایتی، فاطمه بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشک‌شدن در مدل‌های شبیه‌سازی با استفاده از پیش‌تیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 39-51]
  • همیشه کار، حامد بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 141-149]