اخبار و اعلانات

دریافت رتبه ارزیابی "الف" در سال 1398 از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

با کمال مسرت به اطلاع میرساند نشریه علمی پژوهشی فناوری های نوین غذایی از سوی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 موفق به دریافت رتبه "الف" گردید. کسب این موفقیت را به تمامی دست اندرکاران نشریه در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، اعضای محترم هیات تحریریه و نویسندگان محترم مقالات ارزشمند منتشر شده تبریک عرض می نماییم.

مطالعه بیشتر

تعیین ضریب تأثیر IF در پایگاه استنادی ISC

به اطلاع می رساند بر اساس آخرین گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در بخش گزارش های استنادی نشریات فارسی در سال 1396 نشریه فناوری های نوین غذایی دارای ضریب تأثیر برابر 0.187 و رده بندی کیفی Q2 بوده است.

مطالعه بیشتر

نشریه علمی فناوری های نوین غذایی

مطابق با آیین نامه نشریات علمی مورخ 98/2/9 از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری "از تاریخ ابلاغ این آیین نامه، به جای دسته بندی نشریات به صورت علمی-پژوهشی یا علمی-ترویجی، تمامی نشریات مشمول، با عنوان یکسان نشریه علمی شناخته می شوند"؛ لذا نشریه علمی-پژوهشی فناوری های نوین غذایی نیز از این پس تحت عنوان "نشریه علمی فناوری های نوین غذایی" نامیده می شود.

مطالعه بیشتر

بکارگیری نرم افزار "همانندجو" در فرآیند داوری

با توجه به نامه مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره 5312-18-3 مورخ 16 خرداد 1396 مبنی بر استفاده از نرم افزارهای مشابه یاب در فرآیند داوری، کلیه مقالات در طول فرآیند ارزیابی و داوری توسط نرم افزار "همانند جو" مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه، در تصمیم گیری نهایی نشریه مد نظر خواهد بود.

مطالعه بیشتر

اختصاص شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی (DOI)

به منظور ارتقای سطح کیفی نشریه علمی- پژوهشی فناوریهای نوین غذایی، شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی (Digital Object Identifier) DOI  با پیش‌شماره  10.22104 برای مقالات این نشریه اخذ شد. در حال حاضر تمامی مقالات این نشریه از ابتدای 1395 دارای این شناسه هستند و به ‌زودی این کد به آرشیو مقالات این نشریه نیز اختصاص خواهد یافت.

مطالعه بیشتر

نمایه شدن فصلنامه فناوری های نوین غذایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پیرو پیگیری های صورت گرفته فصلنامه علمی- پژوهشی فناوری های نوین غذایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از خرداد ماه 1395 نمایه گردید. محققان گرامی می توانند با مراجعه به آدرس http://isc.gov.ir/Default.aspx?lan=fa و از طریق لینک "فهرست نشریات اصلی ISC" و جستجو در عنوان مجله (فناوری های نوین غذایی) مقالات موردنظر را دریافت نمایند.

مطالعه بیشتر

دریافت اعتبار علمی- پژوهشی

بر اساس نامه شماره 3/18/221482 مورخ 1394/10/21 مدیر کل محترم دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و مصوبه جلسه کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ 1394/8/27، نشریه فناوریهای نوین غذایی  به همت اعضای محترم هیات تحریریه فصلنامه و حمایت های سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران  موفق به دریافت اعتبار علمی- پژوهشی گردید.

مطالعه بیشتر