درباره نشریه

نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا، از سال 1392 توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، در راستای توسعه و تعمیق اهداف متعالی سازمان در زمینه ایجاد و توسعه‌ی فناوری‌های نوین در کشور، توسعه حمایت از پژوهش های علمی و کاربردی و ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان، به ویژه در حوزه صنعت غذا، با رتبه علمی آغاز به انتشار نموده است. ضریب تأثیر این نشریه بر اساس آخرین آمار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سال 1396 برابر 0.187 و در رده Q2 قرار گرفته است.

همچنین به منظور ارتقای سطح کیفی نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی ( Digital Object Identifier) DOI  با پیش‌شماره  10.22104 برای مقالات این نشریه اخذ شده است.

در حال حاضر تمامی مقالات این نشریه از ابتدای 1395 دارای این شناسه هستند و به ‌زودی این کد به آرشیو مقالات این نشریه نیز اختصاص خواهد یافت. 

 

نرخ پذیرش مقالات:

بر اساس آخرین آمار تا پایان بهار 1398، نرخ پذیرش مقالات در نشریه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا معادل 29% بوده است.