فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - شماره جاری
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
شماره جاری
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
شماره جاری:
دوره 6، شماره 3، بهار 1398
1
تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن
صفحه
305-321
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.81 MB
2
تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب
صفحه
323-349
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.45 MB
3
طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب
صفحه
351-360
سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ هادی اورک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.35 MB
4
به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی
صفحه
361-372
سید حسین پیمان؛ عادل بخشی پور زیارتگاهی؛ علیرضا ثنایی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.27 MB
5
تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو
صفحه
373-388
امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.34 MB
6
بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)
صفحه
389-407
عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.99 MB