موضوعات = فناوری غلات
تعداد مقالات: 17
1. مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)

دوره 7، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 517-534

مه رخ حاتمیان؛ محمد نوشاد؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ حسن برزگر

مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)


2. ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

دوره 7، شماره 3، بهار 1399، صفحه 379-402

مهسا چاووشی؛ محمدرضا سبزعلیان؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی

ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)


3. ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 163-187

مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ مهدی کدیور؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)


4. ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 115-147

مهسا چاووشی؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)


5. تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 549-565

سارا نیاستی؛ الناز میلانی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)


6. بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 521-532

مسعود یقبانی؛ آرش کوچکی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی

بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت


7. بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 385-396

فاطمه السادات ناظری؛ مهدی کدیور؛ ایمان ایزدی؛ میلاد فتحی


9. تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 107-118

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


10. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


11. تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 13-23

پریسا مردانی طرقی؛ علیرضا بصیری؛ الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد


12. غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


13. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


14. تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 37-47

بهناز یزدانی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ ابراهیم حسینی


15. ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 1، شماره 3، بهار 1393، صفحه 39-48

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن


16. بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 15-22

نفیسه روانفر؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری


17. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 49-58

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی