موضوعات = فناوری غلات
تعداد مقالات: 17
1. مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 خرداد 1399

مه رخ حاتمیان؛ محمد نوشاد؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ حسن برزگر


2. ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1398

مهدی کدیور؛ مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان


3. ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 163-187

مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ مهدی کدیور؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)


4. ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 115-147

مهسا چاووشی؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)


5. تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 549-565

سارا نیاستی؛ الناز میلانی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)


6. بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 521-532

مسعود یقبانی؛ آرش کوچکی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی

بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت


7. بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 385-396

فاطمه السادات ناظری؛ مهدی کدیور؛ ایمان ایزدی؛ میلاد فتحی


9. تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 107-118

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


10. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


11. تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 13-23

پریسا مردانی طرقی؛ علیرضا بصیری؛ الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد


12. غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


13. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


14. تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 37-47

بهناز یزدانی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ ابراهیم حسینی


15. ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 1، شماره 3، بهار 1393، صفحه 39-48

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن


16. بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 15-22

نفیسه روانفر؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری


17. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 49-58

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی