تعداد مقالات: 275
1. اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 1-10

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


2. بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 1-9

فرانک بیگ محمدی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست


3. غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


5. بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 1-11

آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


7. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


10. بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 1-12

هدی خالصی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی


11. بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 1-12

فوزیه صحنه؛ مائده السادات محمدی؛ قاسم نجف پور درزی؛ علی اکبر مقدم نیا


12. سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 1-8

محمد قربان پور؛ مهران یوسفی

سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو


13. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 1-15

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج


14. بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 3-12

مریم خواجه نوری؛ علی حقیقی اصل


18. مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی)

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 3-16

هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد


19. تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 3-14

الناز نیکنام؛ مجید جوانمرد داخلی


20. تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 11-21

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


21. بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 159-176

شهرزاد وطن خواه لطف آبادی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقیان


22. مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


23. ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 163-187

مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ مهدی کدیور؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)


24. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 305-321

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن


25. تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 361-372

محمد میرزایی؛ رضا طباطبائی کلور؛ علی متولی؛ رضا اسماعیل زاده کناری