موضوعات = شیمی مواد غذایی
تعداد مقالات: 21
2. بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 1-12

هدی خالصی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی


5. تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 59-77

سید حیدر محمودی نجفی؛ زین العابدین بشیری صدر


6. تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 17-29

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی


7. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


8. بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 33-42

آرزو سلمان پور؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ سید حسین جلالی


9. استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 65-76

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی


10. تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 23-32

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


11. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 69-84

زهره محمدی یگانه؛ فرامرز خداییان؛ سید سعید حسینی؛ محمد صفری؛ کرامت اله رضایی؛ سید محمد موسوی


12. تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 11-21

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


16. بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران.

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 93-100

مریم تیموری؛ محمد نجفی؛ محمدرضا اسکندریون؛ فرشته پرتو


17. بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 57-65

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


18. مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 83-91

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی


19. تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 29-36

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو


21. بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 65-81

جواد محبی؛ علی اصغر اعلم الهدی؛ فیروز مطلوبی مقدم؛ سیروس نیری