دوره و شماره: دوره 2، شماره 3، بهار 1394 
2. ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه

صفحه 11-23

سارا حق جو؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ سولماز اثنی عشری؛ جلال دهقان نیا


3. برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر

صفحه 25-41

رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مریم میرزایی؛ سید سعید محتسبی


7. مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو

صفحه 75-84

مصطفی بک محمدپور؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ کاظم علیرضالو


9. جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

صفحه 97-107

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی