موضوعات = بسته بندی مواد غذایی
تعداد مقالات: 19
1. بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1398

نورالدین نظرنژاد؛ بردیا صدیفی؛ حسن شریفی


2. اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 تیر 1398

سید فخرالدین حسینی؛ جابر قادری؛ ماریا کارمن گومز گیلن


3. تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 بهمن 1397

لحاک برزگر؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ مهدی عبدالهی؛ مجتبی رئیسی؛ عباسعلی مطلبی


5. اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 149-159

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ محسن کاظمی

اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)


6. ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 485-497

مینا سالارنیا؛ علی گنجلو؛ زهرا امام جمعه؛ ماندانا بی مکر


8. تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 361-372

محمد میرزایی؛ رضا طباطبائی کلور؛ علی متولی؛ رضا اسماعیل زاده کناری


9. ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 271-286

بهاره شعبانپور؛ بهار مهراد؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی جعفری


11. بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 77-89

مرضیه پناهی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


12. تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 151-161

سید مهدی اجاق؛ فاطمه شریعتمداری؛ افشین عادلی؛ معظمه کردجزی؛ مهدی عبداللهی


13. بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 1-9

فرانک بیگ محمدی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست


15. تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 87-101

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان


16. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 27-37

سهیلا صمدپور هندواری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدجمال الدین پیغمبردوست


17. خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 49-56

زهره داورپناه؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی؛ طیبه بهزاد