موضوعات = فناوری فرآورده های لبنی
تعداد مقالات: 10
2. تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 85-97

سید معین نظری؛ سید علی مرتضوی؛ جواد حصاری؛ فریده طباطبائی یزدی


3. تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 43-57

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا... میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


4. بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 49-61

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ علی الغونه


5. اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 1-10

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


6. تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 105-113

رضوان بهارلوئی؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ داود قنبریان؛ مجتبی بنیادیان


8. بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 59-70

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


10. تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 89-103

جهانبخش شعبانی؛ حبیب الله میرزایی؛ محمود یلمه؛ سید مهدی جعفری