موضوعات = زیست‌فناوری مواد غذایی
تعداد مقالات: 15
1. ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1398

آیت محمدرزداری؛ سجاد رستمی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی اصغر انصافی؛ مجتبی بنیادیان


2. تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 243-255

فاطمه باقری؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ ملیحه صفوی

تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران


3. بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 583-599

راحله ایروانی مهاجری؛ مهتا میرزایی؛ حمیده افقی

بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس


4. بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 379-397

عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده

بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)


5. بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 583-596

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ


6. بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 141-150

الهام رخشی؛ سیدهادی رضوی؛ محمدتقی گلمکانی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


7. اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 33-41

ملیکا کمالی شهری؛ محمد علی نجفی؛ اسماعیل عطا صالحی


8. اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 31-43

جواد محمدی؛ سعید میردامادی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ ملیحه صفوی؛ علیرضا بصیری


9. استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 65-76

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی


10. بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 43-52

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی


11. تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 11-21

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


12. اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 1-10

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


13. جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 97-107

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی


14. بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 59-70

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


15. جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 49-60

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد