کلیدواژه‌ها = اهمیک
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای

دوره 10، شماره 3، اردیبهشت 1402، صفحه 281-298

10.22104/ift.2023.6244.2139

مهدی قوانلو؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای


بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 581-596

10.22104/jift.2020.4186.1972

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان

بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک