موضوعات = استخراج اجزاء غذایی
تعداد مقالات: 12
1. استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آبان 1398

نائب غلامی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا صفری


2. تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه Melissa officinalis

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اردیبهشت 1399

حامد کرمی؛ علی نجات لرستانی؛ رضا تحویلیان


4. تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 293-304

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ راضیه نیازمند

تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم


6. استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 93-107

انور شلماشی؛ فرشته گل محمد؛ زین العابدین بشیری صدر


7. بهینه‌سازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 1-12

فوزیه صحنه؛ مائده السادات محمدی؛ قاسم نجف پور درزی؛ علی اکبر مقدم نیا


8. تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 67-76

حامد صابریان؛ فرشته حسینی؛ شادی بلوریان


9. ارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 119-132

احسان آزادبخت؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری


12. تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 57-63

طیبه حدادی؛ محمد علی نجفی