کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن

دوره 11، شماره 4، مرداد 1403، صفحه 394-407

10.22104/ift.2025.7370.2196

مرضیه جمال اصل؛ عباس جلیل زاده؛ حسین شیردل

تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن


تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 17-29

10.22104/jift.2016.332

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی