دوره و شماره: دوره 6، شماره 3، بهار 1398 
4. به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی

صفحه 351-362

سید حسین پیمان؛ عادل بخشی پور زیارتگاهی؛ علیرضا ثنایی فر

به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی


7. تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

صفحه 399-408

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ


8. امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد

صفحه 409-420

مجتبی نادری بلداجی؛ مهشید مختاری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی

امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد