تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن

دوره 11، شماره 4، مرداد 1403، صفحه 394-407

10.22104/ift.2025.7370.2196

مرضیه جمال اصل؛ عباس جلیل زاده؛ حسین شیردل

تاثیر غنی‌سازی شکلات داغ با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی آن


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 399-414

10.22104/jift.2021.4789.2036

سید سعید سخاوتی زاده؛ محسن عابدی؛ فاطمه همتی؛ ریحانه گودرزی نژاد؛ نجمه میرزایی؛ نجمه افراء

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه


بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 415-429

10.22104/jift.2021.4901.2043

فریده کیوانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ زهرا ایزدی

بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک


بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 443-456

10.22104/jift.2020.3811.1902

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ سید محمد علی رضوی

بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه


ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 457-468

10.22104/jift.2019.3581.1860

آیت محمدرزداری؛ سجاد رستمی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی اصغر انصافی؛ مجتبی بنیادیان

ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام


بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 469-484

10.22104/jift.2021.4950.2045

پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ شهین زمردی؛ سودابه عین افشار

بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین


بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 567-580

ریحانه سروریان؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ مهرنوش تدینی؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد حجتی

بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا


بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 581-596

10.22104/jift.2020.4186.1972

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان

بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک


طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 611-625

10.22104/jift.2020.3955.1930

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


تغلیظ آب انگور سیاه با استفاده از سیستم ترکیبی گرمایش اهمی-خلاء: پارامترهای کیفی، انرژی مصرفی و راندمان اکسرژی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 خرداد 1404

10.22104/ift.2025.7587.2212

حسین درویشی؛ جلال خدائی؛ ناصر بهروزی خزائی؛ محمود کوشش صبا؛ نازیلا زندی


بررسی اثر روش‌های خشک‌کردن بر خواص کیفی پیاز زعفران وحشی (جوقاسم)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1404

10.22104/ift.2025.7616.2215

فخرالدین صالحی؛ حمیدرضا قربانی؛ کیمیا ثمری