کلیدواژه‌ها = مایکروویو
تعداد مقالات: 8
2. مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 277-292

امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور

مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ


3. اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 241-251

آیلین عیدخانی رودی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی روزبهانی


4. تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 21-29

حمید بخش آبادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعری؛ امان محمد ضیایی فر؛ عادل بیگ بابایی


6. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


7. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


8. تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 37-47

بهناز یزدانی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ ابراهیم حسینی