کلیدواژه‌ها = خشک کردن
تعداد مقالات: 12
1. روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 بهمن 1397

اکرم باریاب؛ کامیار موقرنژاد


2. مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز دوطرفه به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 شهریور 1397

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد


3. مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


5. تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 557-566

زیبنده اخلاقان؛ عارف اولادغفاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست

تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری


8. بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 45-57

محمدمهدی سیدآبادی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی؛ افسانه طاهری؛ مهدی کاشانی نژاد


9. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


10. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


11. مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی)

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 3-16

هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد


12. بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد