نویسنده = فخرالدین صالحی
تعداد مقالات: 7
2. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


3. غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


4. فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


5. بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 53-60

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی


6. بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد


7. مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 13-20

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد